Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2011 00:19 - Оборудването в козметичния салон
Автор: oborudvane Категория: Тя и той   
Прочетен: 815 Коментари: 0 Гласове:
0



 За да функционира един козметичен салон е необходимо и съответното оборудване заедно с квлифициран персонал. За извършването на качествени услуги трябва да вземете предвид най-добрите предлагани на пазара уреди.

Огледала

Във всеки един салон за красота има огледала. Там клиентът може да се огледа преди и след свършване на предлаганата услуга. Те трябва да бъдат разположени на централно място – на стените или на стойки. Не трябва да изкривяват образа, както и да го увеличават или намалят.

Допълнителни плотове и колички

Всеки козметик има уреди, които използва за извършване на процедурите си. Те трябва да се поставят на достъпни места. Плота е неподвижен и се закрепя най-вече за стена. Друг  такъв начин е козметичната количка. Тя може да бъде на три нива. И двата вида трябва да са направени от лек материал с висока якост и лесно да се почистват.

Фризьорски мивки, сешоари, столове.

Несъмнено клиентът ще е доволен, когато му се предложи услугата от  игла до конец. Ако той идва за подстрижка,то трябва да се настани на удобен стол. Такъв вид столове се тапицират от изкувствена кожа и притежават подлакътници и поставка за краката. За удобството на фризьора те се регулират на височина. След подстрижката е необходимо и измиването на косата. Предлагат се множество различни видове мивки за удобство на клиента и на козметика. А за пълното след измиването е добре да се предложи и изсушяване на косата. Така могат да се добавят различни препарати за заздравяване, обем, къдрене или за боядисване на косата, които чрез изсушаване чрез фризьорски каски за изсушаване.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: oborudvane
Категория: Тя и той
Прочетен: 13751
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930